iCEE.fest 2019: Cum va afecta industrii întregi intrarea Facebook pe piața criptomonedelor

iCEE.fest 2019: Cum va afecta industrii întregi intrarea Facebook pe piața criptomonedelor
Publicat: 10/06/2019, 16:40

Facebook schimbă din nou regulile jocului – de data aceasta nu e vorba doar despre felul în care comunicăm sau ne promovăm anumite produse.

Acum este vorba despre factorul cheie ce pune totul în mișcare: banii. În acest sens, 18 iunie pare a fi o dată extrem de importantă și asta deoarece e de așteptat ca Facebook să anunțe intrarea pe piața criptomonedelor, un proiect desfășurat sub supravegherea lui David Marcus, fost Președintre PayPal și VP Facebook Messenger, arată organizatorii manifestării de la București.

Conform TechCrunch, Libra ar urma să fie numele monedei despre care deja se știu următoarele: moneda ar urma să fie transferată fără taxe suplimentare prin intermediul produselor Facebook, inclusiv Messeger și Whatsapp; Facebook lucrează la un sistem de implementare a criptomonedei în interiorul Facebook Ads; Pentru a elimina problemele cauzate de fluctuațiile de prețuri din timpul unei plăți sau a unui proces de negociere, Libra ar urma să fie o monedă cu preț stabil.

Pentru a avea o mai bună perspectivă asupra zonei cryptocurrency, Facebook dorește să creeze o fundație independentă care să administreze Libra, mutare ce ar permite rețelei să evite reglementările legate de faptul că deține prea multă putere asupra unei monede globale.

Puterea va fi dată de rolul major pe care Libra îl va juca în industrii diverse & complexe, de la felul în care e organzat sistemul de plăți, până la facilitarea micro-tranzacțiilor pentru articolele din Facebook Ads și la schimbul financiar din eCommerce.

Ultimele detalii legate de intrarea Facebook pe piața criptomonedelor vor fi dezbătute la iCEE.fest: UPGRADE 100, alături de Aviv Lichtigstein, CEO & Fondator la 101 Blockchains – o nouă prezentare în acest sens fiind inclusă pe scena principală.

Cel mai mare festival din regiune dedicat transformărilor provocate de internet și tehnologie – aici în detaliu cum arată programul – va avea loc la București, joi si vineri, săptâmâna acesta, organizatorii anunțând o agendă cu peste 180 de speakeri de la marile companii din digital si tehnologie.

Google și Facebook vin la Bucuresti cu cel mai mare număr de speakeri și traineri din istoria de 8 ani a festivalului.

Pe site-ul UPGRADE 100 sunt deja publicate studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în București, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

Celor 11 linii de conținut se adaugă speakeri-vedetă precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, Marcus Shingles, ex-CEO XPRIZE Foundation, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

iCEE.fest: UPGRADE 100 este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Grand Cinema & More din Bucuresti joi si vineri, 13 si 14 iunie, pentru al 8-lea an consecutiv, cu sprijinul Orange, Nissan, George/ BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.

iCEE.fest, Interactive Central and Eastern Europe, festivalul cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, își schimbă numele și vine cu un nou concept, începând din acest an: UPGRADE 100.

Peste 130 de experți în digital și tech, autori ai unor lucrări de specialitate în domeniu dar si speakeri profesionisti din domeniul transformării digitale vor fi prezenți în România, în 13 și 14 iunie, festivalul așteptând peste 4.000 de participanți (dintre care aproape o treime din afara țării), anunță organizatorii.

iCEE.fest: Upgrade 100 pregătește pentru ediția din 2019 an 11 linii de conținut distincte. Unor linii ca disruptive innovation, advertising & marcom, creativity & VR/AR experiential, ecommerce & retail, digtal content & adtech, fintech & emoney, ehealth & medtech, tech & democracy, startups & investments, li se adaugă noi teme, ca AI & robotics și video gaming & entertainment.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din...
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii...
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
Câți bani a plătit un român pentru 3 mici și o ciorbă de burtă, într-un...
Mara Bănică, transformată TOTAL după ultimele operații estetice. Fanii abia o recunosc
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
O simplă modificare a unei mese poate aduce beneficii pacienţilor cu afecţiuni hepatice
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Reacţia dură a purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, faţă de câştigătorul Eurovision: "Victoria...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
O nouă formă genetică a bolii Alzheimer a fost identificată la persoanele cu un factor...